Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, ilişkin kanuni mevzuata münasip olarak;

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem esenlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı bağırsaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, tabii afet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da bina bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk mimarinın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, dokumanın kullanım dershaneı üzere faktörler hatırlı olmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın kapıları kabilinden yapı güvenliği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın Kapısı Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Bu doğrultuda devlet bile bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakarak mukannen yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) mukannen durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı ivedi çıkış muhtevain kullanılacaksa o hin lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike yerinde binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları kuruluşlmaktadır.

Farklı kumaş ve malzeme seçimlerinin üstı dizi Doğtaş koltuk hulliyatmları size geniş bir tasarım skalası da sunuyor. Senenin moda renkleri ve desenlerinin kullanıldığı sandalye ağırlıkmları ile evlerin kuzeyı oturma odaları oluyor.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page